'Club Brugge gaat in één ruk met drie Genk-spelers aan de haal'

'Club Brugge gaat in één ruk met drie Genk-spelers aan de haal'
Donderdag 31 mei 2018 - 22:55   I  

Club Brugge heeft met Mats Rits al een doublure gevonden voor Hans Vanaken en Ruud Vormer. Daarmee zit het werk van Vincent Mannaert er uiteraard nog niet op. De kans is dan ook groot dat Club minstens één speler zal wegplukken in Racing Genk.

Er staan namelijk heel wat spelers van Racing Genk op het verlanglijstje van Club Brugge. Zo staan Clinton Mata en Siebe Schrijvers al een tijdje op die lijst. Club Brugge ziet in Clinton Mata de ideale doublure voor Dion Cools op rechts, terwijl de landskampioen met Siebe Schrijvers, jong én Belgisch, een gouden zaak kan doen. Mata zou financieel haalbaar geworden zijn. De vraagprijs zou ondertussen al wat gezakt zijn, waardoor Club Mata al kan overnemen voor een bedrag tussen de 3 en de 3,5 miljoen. Schrijvers zelf wordt het hof gemaakt door heel wat Belgische topploegen, maar zou zelf liever naar Club Brugge trekken.

En dan is er natuurlijk nog Thomas Buffel, die sinds deze week niet langer speler is van Racing Genk. Een jaar geleden trok blauw-zwart nog aan de mouw van de middenvelder. Bij Club waren ze van mening dat Buffel een belangrijke rol in de kleedkamer zou kunnen vertolken. De komst van Buffel was evenwel alleen aan de orde als Lior Refaelov zou vertrekken, en die bleef uiteindelijk. Nu Timmy Simons gestopt is en Refaelov mogelijk andere oorden opzoekt, kan Club misschien overwegen om de ouderdomsdeken tóch binnen te halen.

Poll: Wie van de drie kan Club Brugge het meeste gebruiken?

TAGS  I  Racing Genk  I  Club Brugge  I  Buffel

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024