Kocht Anderlecht een kat in een zak? "Hij overtuigde niet"

Kocht Anderlecht een kat in een zak?
Vrijdag 01 juni 2018 - 10:30   I  

RSC Anderlecht toonde zich al énorm gretig op de transfermarkt. Voorzitter Marc Coucke en sportief manager Luc Devroe rondden tot dusver al zes inkomende transfers af en lichtten ook de aankoopoptie in het huurcontract van Kenny Saief. Of iedere transfer een schot in de roos zal zijn, moet straks nog blijken...

Christophe Lycke, gewezen doelman van KV Oostende, laat zich in Krant van West-Vlaanderen uit over de deals tussen Marc Coucke en diens ex-club KVO. "Op deze manier spijst onze ex-voorzitter de kassa van de club. Volgens mij wil hij op die manier de toekomst van de kustploeg voor een stuk verder verzekeren", klinkt het.

Al vraagt Lycke zich wel af of een speler als Knowledge Musona goed genoeg is voor Anderlecht. "Ik vind het een positieve zaak dat KVO kan cashen voor dergelijke spelers en binnenlandse deals zullen voor dat soort spelers meer opleveren. Niet iedereen was immers overtuigd over de kwaliteiten van Musona. Bijkomend voordeel is dat er op die manier een stuk van de loonlast wegvalt."

Kocht Anderlecht een kat in een zak of is Musona toch een aanwinst voor zijn nieuwe werkgever? De Zimbabwaan krijgt vanaf volgend seizoen de kans om zich te bewijzen aan de top van het Belgische voetbal.

Poll: Geloof jij in Musona?

TAGS  I  Musona  I  KV Oostende  I  Anderlecht  I  Coucke

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024