Martinez neemt deze definitieve beslissing over zorgenkind Kompany

Martinez neemt deze definitieve beslissing over zorgenkind Kompany
Maandag 04 juni 2018 - 06:24   I  

Vincent Kompany liep tijdens de vriendschappelijke interland tegen Portugal andermaal een blessure op. Na een schijnbaar onschuldige ingreep tijdens een duel met Gelson Martins verliet de centrale verdediger met problemen aan de lies. Gaat 'Vince The Prince' mee naar het WK of niet?

Aanvankelijk was het de bedoeling dat er gisteren (zondag, nvdr.) meer duidelijkheid zou zijn omtrent de situatie van Kompany, maar dat bleek niet het geval. De Belgische Voetbalbond (KBVB) liet weten dat er nog niets te melden viel.

En dus blijft het afwachten tot rond de klok van tien, wanneer Roberto Martinez zijn definitieve WK-selectie bekendmaakt, om te weten hoe het nu precies is gesteld met Kompany. Kan hij straks in Rusland in actie komen of niet? Het is nog niet duidelijk.

Martinez heeft al beslist

Wat wél al duidelijk is, is dat Martinez de kapitein van Manchester City sowieso opneemt in zijn definitieve selectie. Dat weet Het Nieuwsblad. Zelfs al is er maar een kleine kans dat Kompany op het wereldkampioenschap in actie komt, dan nog neemt de bondscoach hem mee. Dat staat vast.

Poll: Zou jij Kompany altijd meenemen naar het WK?

TAGS  I  Kompany  I  Martinez  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024