'Racing Genk kan smullen van transfer van 8 miljoen euro'

'Racing Genk kan smullen van transfer van 8 miljoen euro'
Dinsdag 05 juni 2018 - 07:00   I  

KRC Genk pakte in extremis het laatste Europese ticket in onze competitie. Toch zal dat niet voldoende zijn om enkele sterkhouders van een verlengd verblijf in de Luminus Arena te overtuigen. Meteen na de wedstrijd tegen Zulte Waregem kondigde Omar Colley al aan dat hij straks andere oorden zal opzoeken.

'Omar Colley is op weg naar de Serie A. De Gambiaanse centrale verdediger heeft een persoonlijk akkoord met Sampdoria en zou er de komende jaren een salaris van 800.000 euro kunnen opstrijken. Volgens Italiaanse bronnen heeft Sampdoria het bod verhoogd tot 7 à 8 miljoen, maar een akkoord met Genk is er nog niet.' Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Colley vertelde meteen na de wedstrijd tegen Zulte Waregem al dat hij klaar was voor de volgende stap in zijn carrière. “Ik ben op dit moment vrij emotioneel. Je weet niet wie hier volgend seizoen nog zal zitten. Ik voel ook dat ik klaar ben voor een volgende stap. Ik ga niet rond de pot draaien. Ik heb de ambitie om in een grotere competitie aan de slag te gaan. Engeland, Duitsland en Italië zijn mijn favorieten”, vertelde een eerlijke Colley in Het Belang van Limburg.

Poll: Goede transfer voor Racing Genk?

TAGS  I  RC Genk  I  Colley  I  Sampdoria

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024