Deze 4 Belgische (top)clubs gaan mogelijk voor Nicolas Lombaerts

Deze 4 Belgische (top)clubs gaan mogelijk voor Nicolas Lombaerts
Woensdag 06 juni 2018 - 09:30   I  

Nicolas Lombaerts ligt nog steeds onder contract bij KV Oostende, maar de kans is groot dat de ervaren rot straks andere oorden opzoekt. Zenit Sint-Petersburg - nota bene de voormalige werkgever van Lombaerts - is alvast geïnteresseerd. Maar mogelijk gaan ook enkele Belgische (top)clubs zich met de zaak bemoeien.

De huidige, nogal complexe, situatie van Lombaerts is gekend. KV Oostende zou zich deze zomer liefst van al ontdoen van de 33-jarige verdediger, die nogal zwaar op de begroting weegt. Aan zijn kwaliteiten ligt het niet, maar in plaats van Lombaerts kan KVO gewoon drie goedkopere spelers halen.

Zenit lonkt

Zenit Sint-Petersburg, waar Lombaerts' gewezen ploegmakker Sergej Semak trainer is, zou de Belg graag terug naar Rusland willen halen. Lombaerts zou er de jeugdige spelers onder zijn vleugels kunnen nemen en zijn carrière afsluiten bij de club waar hij heel wat jaren doorbracht.

Maar mogelijk gaan ook enkele Belgische topclubs zich straks met de zaak bemoeien. Zo is het niet uitgesloten dat RSC Anderlecht én AA Gent - beiden op zoek naar vers bloed voor hun achterhoede - straks een bod neerleggen bij Oostende. Coucke is altijd al grote fan geweest van Lombaerts, terwijl de nuchtere verdediger destijds ook een mooie periode kende bij Gent.

Terug naar Brugge?

Al is het niet uitgesloten dat de geboren Bruggeling het dichter bij huis zoekt. Ook Club Brugge is op zoek naar versterking voor de defensie, al is het niet duidelijk of Ivan Leko voorstander is van de komst van Lombaerts. En wat dan gezegd van Cercle Brugge? De ambitieuze zusterclub van AS Monaco speurt de markt af naar beschikbare Belgen. En dan is Lombaerts vanzelfsprekend een interessante piste.

Poll: Bij welke club speelt Lombaerts volgend seizoen?

TAGS  I  Lombaerts  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Cercle Brugge  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Zenit

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024