Eén Rode Duivel krijgt er flink van langs: "Geen WK-materiaal"

Eén Rode Duivel krijgt er flink van langs:
Donderdag 07 juni 2018 - 10:15   I  

De Rode Duivels wonnen woensdagavond met 3-0 van Egypte. Iedereen tevreden en op naar de volgende oefenmatch, maandag tegen Costa Rica. Toch? Neen, want niet iedere Belgische speler wist indruk te maken... Zo krijgt Laurent Ciman er daags na de oefenpot tegen Egypte flink van langs.

Het Nieuwsblad toont zich niet bepaald mals voor Ciman, die verrassend genoeg aan de aftrap verscheen. "Niet Dendoncker, niet Boyata, maar Ciman nota bene, de reservist die tijdens de match tegen Panama mogelijk alweer op het vliegtuig richting Los Angeles zit. Vreemd", schrijft de krant.

Afscheid voor Ciman of gegronde vrees over Kompany?

"Wilde de bondscoach hem belonen voor zijn instelling en hem alvast een afscheid gunnen? Of is er intussen gegronde vrees over ­Kompany? Of is het enkel een bewijs van de consequente houding van Martinez in wiens ogen Kompany of Vermaelen de spelmakers zijn in de as van zijn driemansdefensie? Met als derde optie: Ciman, ­jawel."

Bij Het Nieuwsblad hopen ze alvast dat Ciman uiteindelijk niet in de definitieve WK-selectie zit. "Laten we bidden dat Kompany fit raakt. De beste kans voor de ­Egyptenaren voor de rust - een vrije kopkans voor Mohsen - kwam doordat Ciman geen rugdekking gaf aan Alderweireld. ­Fijne kerel, echt waar, maar hij is geen WK-materiaal. En dat wisten we eigenlijk al."

Poll: Vond jij dat Ciman het goed deed?

TAGS  I  Ciman  I  Kompany  I  Rode Duivels  I  Egypte

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024