Boskamp érg duidelijk over Martinez: "Dat is slap gelul!"

Boskamp érg duidelijk over Martinez:
Woensdag 13 juni 2018 - 08:27   I  

Roberto Martinez moet de Rode Duivels naar succes leiden op het WK in Rusland. Onlangs verlengde de Spaanse oefenmeester zijn verbintenis bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) met twee jaar. Maar zal hij over twee jaar ook effectief nog de bondscoach van onze nationale ploeg zijn?

Uit een enquête van Het Belang van Limburg bleek dat maar liefst 70% van de stemmers van mening is dat Martinez moet opkrassen als België in Rusland niet verder geraakt dan de kwartfinales.

“Niet!”, vindt analist Johan Boskamp. “Da's altijd het makkelijkste. Maar als trainer blijf je afhankelijk van je spelers. Martinez heeft verdomme pas bijgetekend, nu alweer spreken dat hij weg moet bij een tegenvallend kampioenschap, is slap gelul.”

28 op 30

Volgens Boskamp heeft Martinez tot dusver zelfs al heel goed werk verricht. “Hij heeft het heel goed gedaan tot nu toe. Hij pakte 28 op 30 in de kwalificatieronde. Dan kan je wel zeggen dat dat tegen Janneke en Mieke was, maar je moet ook nog winnen tegen Janneke en Mieke, hé? Met 3, 4 goals gemiddeld dan nog. Niet slecht, me dunkt. Laat hem dus maar lekker aanblijven.”

Poll: Moet Martinez bondscoach van de Rode Duivels blijven?

TAGS  I  Boskamp  I  Martinez  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024