Imke Courtois helpt misverstand over zichzelf uit de wereld: "Klopt niet!"

Imke Courtois helpt misverstand over zichzelf uit de wereld:
Zaterdag 16 juni 2018 - 12:00   I  

Imke Courtois (30) is ondertussen één van de vertrouwde gezichten bij de Belgische analisten. De gewezen Red Flame schuift dikwijls aan tafel in voetbalprogramma's en laat zich nooit intimideren door al het mannelijke geweld in de studio. In een interview met Het Nieuwsblad helpt Courtois wel een misverstand over zichzelf uit de wereld.

Zo zijn er heel wat mensen die denken dat Courtois als analist bakken geld verdient. Al blijkt dat niet te kloppen... "Mensen hebben daar een heel gek idee over", zegt Courtois. "Ze denken dat ik schatten verdien. Ik betrap er zelfs vrienden op die zo denken."

"Ik heb een bvba opgericht om die inkomsten in onder te brengen. Die moet dan wel veel geld hebben, denken ze dan. Maar dat bedrijfje heb ik alleen maar om mijn doctoraatsbeurs te beschermen", benadrukt de gestopte voetbalster.

Slechte onderhandelaar

"Geloof me: ik ben echt de slechtste onderhandelaar ooit als het over geld gaat", gaat Courtois verder. "Ik ben heel snel verlegen en beschaamd om geld te vragen voor iets wat ik graag doe. Dus, bij deze: ik verdien geen schatten met mijn televisiewerk.”

Poll: Vind jij dat Courtois het goed doet als analist?

TAGS  I  Courtois  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024