‘Lestienne droomt verrassend van transfer naar deze Belgische topclub’

‘Lestienne droomt verrassend van transfer naar deze Belgische topclub’
Dinsdag 19 juni 2018 - 07:46   I  

Maxime Lestienne is inmiddels 26 jaar oud, maar zijn carrière zit al enkele seizoenen in het slop. Na passages bij Al-Arabi, Genoa, PSV, Rubin Kazan en Malaga hoopt de linkspoot zijn carrière opnieuw te lanceren in… België.

Het Nieuwsblad liep Lestienne toevallig tegen het lijf op de luchthaven van Zaventem. De flankspeler, die de voorbije maanden actief was bij Malaga, was net in België geland met zijn familie. Lestienne, straks een vrije speler, hulde zich evenwel in stilzwijgen over zijn toekomst: “Daar weet ik nog niets over”, klonk het.

Toch is het volgens de krant duidelijk dat Lestienne graag terug naar België wil. Zijn entourage droomt van een transfer naar… RSC Anderlecht. Daar hebben ze een goeie band met sportief manager Luc Devroe, de man die Lestienne destijds lanceerde bij Club Brugge.

Andere Belgische topclubs?

Al is het niet zeker dat Lestienne ook effectief bij Anderlecht zal belanden. De pijlsnelle winger staat ook open voor andere aanbiedingen. Dus wie weet melden ploegen als Club Brugge, Standard, KRC Genk en AA Gent zich straks wel voor Lestienne?

Poll: Kan Lestienne nog mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Lestienne  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  RC Genk  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024