Problemen bij Rode Duivels groeien: "Daar is meer aan de hand"

Problemen bij Rode Duivels groeien:
Woensdag 20 juni 2018 - 11:18   I  

Zaterdag spelen de Rode Duivels hun tweede poulewedstrijd op het WK in Rusland. Na een 3-0-zege tegen Panama wacht nu een nieuwe opdracht tegen het stugge Tunesië. Opnieuw zonder Vincent Kompany en Thomas Vermaelen. Beiden zijn nog steeds niet wedstrijdfit en de jongste dagen is het vooral de situatie van die laatste die iedereen bezighoudt.

“Er werd in eerste instantie gezegd dat Vermaelen opnieuw inzetbaar zou zijn voor de laatste oefenwedstrijd tegen Costa Rica, en dat is nu ondertussen toch al anderhalve week geleden”, steekt Chef Voetbal van Het Nieuwsblad Ludo Vandewalle van wal in De Terugblik.

Vermaelen heeft tot dusver nog steeds niet met de groep getraind en ik begin me daar nu toch wel wat zorgen over te maken. Het blijft maar duren”, merkt Vandewalle op. “We zijn nu al vijf weken na zijn blessure, hé.”

Martinez draait rond de pot

Roberto Martinez draait zowat iedere keer rond de pot als de naam Thomas Vermaelen ter sprake komt. Mede daarom denkt Vandewalle dat de bondscoach iets achterhoudt voor de media.

“Ik hoop voor het Belgische voetbalelftal en ook voor Vermaelen zelf en het publiek dat Thomas zo snel mogelijk opnieuw inzetbaar is. Maar ik heb toch het gevoel dat er meer aan de hand is. Hij moet op zijn minst een terugslag gekend hebben tijdens zijn revalidatie”, besluit de journalist.

Poll: Denk jij dat er meer aan de hand is bij Thomas Vermaelen?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Vermaelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024