RC Genk grijpt net naast toptalent Manchester United: "Geen goed gevoel"

RC Genk grijpt net naast toptalent Manchester United:
Donderdag 21 juni 2018 - 10:45   I  

Bij Racing Genk lopen er met Sander Berge en Leandro Trossard twee gigantische talenten rond die ongetwijfeld heel wat geld in het laatje zullen brengen binnenkort. Toch blijven ze in Genk op zoek naar nieuwe talenten.

Zo kwamen ze ook uit bij Indy Boonen, de jonge Belg van Manchester United. Die liet een Genks avontuur links liggen en koos voor een avontuur aan de kust. Bij KV Oostende vindt hij namelijk Gert Verheyen terug en hij is degene die hem naar de kust kon brengen.

“Dat ik uiteindelijk bij Oostende beland ben, heeft veel te maken met Gert Verheyen. Met hem heb ik een vertrouwensband van bij de Belgische U19. Verheyen wou mij er graag bij, en ik zag KVO als de perfecte kans op speelminuten bij een eerste ploeg. Ook Genk wou mij bijvoorbeeld, maar daar had ik geen goed gevoel bij. KVO was de beste keuze", aldus Boonen in Het Nieuwsblad.

Meer body

Boonen mocht al een tijdje meetrainen met de A-kern van Manchester United, maar moet bij Oostende wel nog wat stappen zetten. Meer body kweken bijvoorbeeld, maar dat zal Boonen wel op zijn manier oplossen. "Of ik voor de Belgische competitie niet wat meer body moet kweken? Uren zat ik in de fitness, maar het komt niet. (lacht) Ik zal altijd frêle blijven. Explosiviteit, creativiteit, dribbels: daarvan moet ik het hebben. Omdat Oostende een voetballende ploeg wil zijn, heb ik er een heel goed gevoel bij.” 

Poll: Gaat Boonen het maken bij KV Oostende?

TAGS  I  RC Genk  I  Manchester United  I  KV Oostende  I  Boonen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024