Martinez en de Rode Duivels krijgen met een groot probleem te maken

Martinez en de Rode Duivels krijgen met een groot probleem te maken
Vrijdag 22 juni 2018 - 07:30   I  

De Rode Duivels wonnen met 3-0 van Panama. De eerste helft was niet veel soeps maar in de tweede helft wisten Dries Mertens en tweemaal Romelu Lukaku de wedstrijd te beslissen. Ook vielen er al meteen drie gele kaarten, wat in de latere fases van het WK wel eens een groot probleem kan worden voor Martinez en de zijne.

Thomas Meunier, Jan Vertonghen én Kevin De Bruyne kregen al meteen een gele prent onder de neus geduwd, wat in de latere rondes een probleem kan vormen voor eventuele schorsingen. Na afloop van Panama was Martinez ook duidelijk. “De scheidsrechter trok al snel geel en dan weet je dat het weleens zo'n wedstrijd kan worden. Maar acht gele kaarten was overdreven”, aldus de bondsocach.

Ook Meunier kreeg een gele kaart maar lijkt zich niet in te houden. “Ik ga mij niet inhouden en met de handrem op spelen. Net als De Bruyne zal ik niet denken aan mijn gele kaart. Als ik nog een kaart pak, dan is het maar zo. Er staat altijd iemand klaar om mij waardig te vervangen”, laat Meunier weten aan L’Avenir.

Poll: Denk jij dat dit een probleem gaat vormen op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  De Bruyne  I  Meunier  I  Vertonghen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024