Schrijvers heeft een boodschap voor Genk-fans na overstap naar Club

Schrijvers heeft een boodschap voor Genk-fans na overstap naar Club
Vrijdag 06 juli 2018 - 09:03   I   door Redactie

Siebe Schrijvers verliet Racing Genk voor Club Brugge deze zomer. Dat was geen makkelijke beslissing voor de aanvaller, want hij is een geboren en getogen Genkenaar. Hij kreeg er echter niet veel speelkansen meer.

"Mijn nieuw contract lag in oktober al klaar, lang voordat Club Brugge op de proppen kwam. Genk is de club die mij alles gegeven heeft, maar sportief zag ik geen kansen meer. Dit is niet het afscheid waarop ik gehoopt had, maar ik moest deze beslissing nemen", zegt Schrijvers in Het Laatste Nieuws.

De aanvaller wil nu vooral genoeg spelen. "Ik wil niet meemaken wat ik in Genk heb meegemaakt. Maar het is niet per se zo dat je minder aan spelen toekomt wanneer je een stap vooruit zet. Hans is één van de beste spelers op zijn positie, maar ook voorin kan ik één van de twee plaatsjes innemen. Leko ziet mij ook als spits, maar op de flank spelen, dat is niet de bedoeling."

Jelle Vossen, die ook een verleden heeft bij Genk, kreeg het hard te verduren bij de Limburgse fans. "Dat is sowieso spijtig. We zullen zien wat het geeft. Ik krijg nog veel goeie reacties en hoop dat ze mij niet zullen uitfluiten. Uiteindelijk neem ik niemand bij Genk iets kwalijk en vind ik het jammer dat ik niet definitief kan doorbreken bij de club waar ik alles geleerd heb."

Poll: Zal Schrjivers ontploffen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  RC Genk  I  Schrijvers

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024