Mourinho: "België had wereldkampioen kunnen worden"

Mourinho:
Zaterdag 14 juli 2018 - 22:26   I   door Redactie

Ook José Mourinho heeft bij Russia Today gereageerd op de derde plaats van de Rode Duivels. België won met 2-0 van Engeland. Mourinho steekt zijn lof niet weg voor de Belgen.

"Als je kijkt naar deze wedstrijd had Engeland verlengingen verdiend. Als je echter kijkt naar de resultaten en de prestaties gedurende het hele toernooi, verdient België het om derde te worden. Ze hebben zes gewonnen van hun zeven wedstrijden gewonnen", aldus Mourinho.

"België had absoluut in de finale kunnen staan. Als je echter naar de wedstrijd tegen Frankrijk kijkt, en de spelers zijn eerlijk met zichzelf, dan zullen ze toegeven dat enkele belangrijke spelers niet op de afspraak waren in dat duel. Als je kijkt naar hun talent, naar de wedstrijden tijdens het WK en de kwalificatiecampagne, dan moet je zeggen dat België zeker niet minder sterk is dan Frankrijk", stelt de Portugese coach van Manchester United.

"België heeft een ongelooflijke generatie. Hun derde plaats is geen verrassing. Ze hebben gedroomd van de wereldtitel en ze hadden die ook kunnen pakken", zegt Mourinho.

Poll: Had België volgens jou ook wereldkampioen kunnen worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024