Martinez komt met waarschuwing: "Ze moeten doorbreken"

Martinez komt met waarschuwing:
Zaterdag 14 juli 2018 - 23:03   I   door Redactie

Roberto Martinez heeft aangegeven dat er nu nieuwe talenten moeten opstaan. De huidige generatie Rode Duivels wordt er niet jonger op en sommige spelers zullen wellicht afzwaaien na het succesvolle WK.

"Deze spelers hebben een nieuwe norm gesteld voor de nationale ploeg. Zij zullen jongere teams en spelers ongetwijfeld inspireren met hun winnaarsmentaliteit. De volgende twee jaar moeten er nieuwe, jonge spelers doorbreken bij de Rode Duivels", citeert Het Laatste Nieuws Martinez.

"De oudere spelers in de groep hebben hun beste toernooi ooit gespeeld. Dat geeft mij meer voldoening dan één speler die de 'Ballon d'Or' wint."

Toekomst

"Na de verloren halve finale hebben we de familie weer bij de spelers gelaten. Het zijn en blijven mensen die hun gevoelens hebben. Door ze even het voetbal opzij te laten zetten, kreeg ik een spelersgroep terug die volledig gefocust was. Het WK in Rusland was een fantastische ervaring voor België, maar in voetbal is ook de toekomst belangrijk. We mogen nu even genieten, daarna gaan we met zijn allen weer aan de slag."

Poll: Denk jij dat er nu jonge spelers zullen doorbreken tot aan het EK?

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024