Degryse geeft Rode Duivel raad: "Je mag nu nog niet stoppen"

Degryse geeft Rode Duivel raad:
Maandag 16 juli 2018 - 11:12   I  

De Rode Duivels sloten het WK in schoonheid af met een derde plaats en een feestje in Brussel. Nu is het tijd voor vakantie, maar in september begint onze nationale ploeg alweer aan de kwalificatiecampagne voor het EK in 2020. Haken sommige spelers af of gaan ze toch nog even door?

Als het van analist Marc Degryse afhangt, moeten de Rode Duivels niet te gauw zeggen dat ze kappen met de nationale ploeg. "Binnen twee jaar is er een EK. Het moet de ambitie zijn om daar de Europese titel te pakken. Ik hoop alleen dat er niet te veel jongens zijn die ermee stoppen", klinkt het in HLN.

"Hopelijk vindt Vermaelen een ploeg waar hij veel aan spelen toekomt"

"Ook Kompany niet. Die is dan 34 jaar. Hij heeft vier wedstrijden gespeeld in Rusland. Daarin heeft hij getoond dat hij een belangrijke speler is en blijft", merkt Degryse op. "Het EK spelen moet voor hem sowieso mogelijk zijn. Net als voor Vermaelen. Hopelijk vindt hij een ploeg waar hij veel aan spelen toekomt."

"Ik zou gewoon de raad geven aan de spelers én aan de mensen die er invloed op hebben: probeer dat EK te halen. Stop niet te vroeg, haak niet af. Denk er goed over na. Ik zie echt niemand van wie ik denk dat het volgende EK niet haalbaar is."

Poll: Moet Kompany nog doorgaan tot het EK in 2020?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Barcelona

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024