‘Club Brugge moet steeds meer rekening houden met vertrek Vanaken’

‘Club Brugge moet steeds meer rekening houden met vertrek Vanaken’
Vrijdag 20 juli 2018 - 09:33   I  

Is Hans Vanaken (25) aan zijn laatste weken bij Club Brugge bezig? Het is goed mogelijk. De Limburgse spelmaker van blauw-zwart zou deze zomer nog de vruchten kunnen plukken van een ster (kampioenen)jaar bij zijn huidige werkgever.

Onlangs raakte bekend dat de Romeinse topclub Lazio een oogje heeft op Vanaken. Technisch directeur Igli Tare speurt geregeld de Belgische markt af en geraakte gecharmeerd door de prestaties van Vanaken.

Vertrek van Milinkovic-Savic bepaalt alles

Tare ziet in Vanaken een uitstekende aanvulling voor het middenveld van Lazio, dat met Sergej Milinkovic-Savic (23) één van zijn absolute sterkhouders dreigt kwijt te spelen. Zowat iedere Europese grootmacht hengelt naar de ex-speler van KRC Genk. Milinkovic-Savic zou zomaar meer dan 100 miljoen euro in het laatje kunnen brengen.

Als Milinkovic-Savic straks andere oorden opzoekt, beschikt Lazio uiteraard over voldoende financiële middelen om nieuwe spelers aan te trekken. Vanaken is alvast één van de kandidaten om dan naar Rome te verhuizen.

In de weegschaal met grote namen

Bij Club Brugge moeten ze steeds meer rekening houden met een vertrek van de Limburger, al ligt die in de weegschaal met enkele grote namen. Zo staan ook Alejandro Gomez (Atalanta), Gonzalo Martinez (River Plate) en Franco Vazquez (Sevilla) op het verlanglijstje van Lazio.

Poll: Wat denk jij: zal Hans Vanaken Club Brugge deze zomer verlaten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Lazio  I  Atalanta  I  Sevilla  I  River Plate

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024