'Andere club lonkt naar Odjidja, transfer naar Gent springt mogelijk af'

'Andere club lonkt naar Odjidja, transfer naar Gent springt mogelijk af'
Zaterdag 21 juli 2018 - 09:45   I  

AA Gent hoopt zich nog voor de start van het nieuwe seizoen te versterken met Vadis Odjidja (29). De middenvelder van Olympiakos werd gisteren (vrijdag, nvdr.) medisch gekeurd, maar het is goed mogelijk dat ze in de Ghelamco Arena alsnog naast hun toptarget grijpen.

Gent is immers niet de enige gegadigde voor Odjidja, die na een dispuut met zijn huidige werkgever Olympiakos niet meer gewenst is in Griekenland. Ook de Portugese topclub Sporting Lissabon zou nog steeds in de running zijn om Odjidja in te lijven.

"We weten dat Sporting geïnteresseerd is"

Christian Karembeu, sportief adviseur bij Olympiakos, geeft in Griekse media toe dat het niet is uitgesloten dat Odjidja zijn carrière verderzet in Portugal. “Sporting volgt Odjidja al een hele tijd. We weten dat ze geïnteresseerd zijn. Als Sporting een goed bod doet, is het goed mogelijk dat we zaken gaan doen”, besluit Karembeu.

Als Gent zich graag wil versterken met Odjidja, dan maakt het best vaart. Het zou immers zomaar kunnen dat De Buffalo’s zich de kaas van het brood laten eten door Sporting. Aan welke club Odjidja de voorkeur geeft is momenteel niet duidelijk, maar het spreekt voor zich dat Sporting zowel op sportief als financieel vlak meer te bieden heeft dan Gent. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Denk jij dat Gent de strijd om Odjidja gaat winnen?

TAGS  I  AA Gent  I  Sporting  I  Olympiakos

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023