'Chelsea weigert droomtransfer, Hazard dreigt in te grijpen'

'Chelsea weigert droomtransfer, Hazard dreigt in te grijpen'
Maandag 23 juli 2018 - 07:23   I   door Redactie

Er is nog steeds geen vooruitgang in de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid. De Rode Duivel wil heel graag naar Spanje verhuizen, maar wordt niet geholpen door Chelsea. De Engelse topclub weigert Hazard van de hand te doen.

"Tien dagen nadat Hazard in Sint-Petersburg nogmaals benadrukte dat hij aan een nieuwe uitdaging toe is, staan de gesprekken op clubniveau nog nergens. Na een nieuwe 'njet' van Neymar en de onbeschikbaarheid van Kylian Mbappé (beiden PSG) is hij wel degelijk de prioriteit van Real. Hazard, een van de sterren op het WK, moet na het vertrek van Ronaldo dé nieuwe Galáctico worden. Een kans die hijzelf evenmin wil laten liggen. Het is now or never, nu of nooit", zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Chelsea blijft echter alle pogingen blokkeren. "On and off the record heet Hazard er niet te koop. Vanuit Spanje liep er nog geen officieel miljoenenbod binnen, wat diverse websites in Frankrijk, Engeland en Spanje hun lezers ook wijs proberen te maken - morgen iets anders. Vooral omdat Real uit gesprekken met makelaars en vertegenwoordigers van de Engelse club weinig aanmoedigingen heeft gekregen. Een wereldrecordsom van 225 miljoen euro, een bod waar ze op Stamford Bridge wel over zouden nadenken, is Real niet bereid te betalen", weet de krant.

Transferverzoek

Chelsea hoopt Hazard te paaien met een nieuw contract van ruim 335.000 euro bruto per week. Daar zit de Rode Duivel nu echter niet op te wachten. Hij wil zijn droomtransfer realiseren. Bovendien begint de tijd te dringen. Over 17 dagen sluit de transfermarkt in Engeland. Dan mogen er nog wel spelers naar het buitenland, maar de Blues zullen hun sterspeler niet meer laten gaan als er geen vervanger is. En Hazard? Die wacht ongeduldig af. Al insinueert HLN voor het eerst dat de Rode Duivel mogelijk druk zal zetten en een officieel transferverzoek zal indienen.

Poll: Moet Hazard een transferverzoek indienen?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024