Antwerp reageert na zware uithaal van Van Damme aan het adres van Bölöni

Antwerp reageert na zware uithaal van Van Damme aan het adres van Bölöni
Dinsdag 31 juli 2018 - 09:30   I  

Komt het nog wel goed tussen Jelle Van Damme (34) en Royal Antwerp FC? De ervaren verdediger ligt op ramkoers met trainer Laszlo Bölöni. De Roemeense oefenmeester verwacht meer van Van Damme, en die laatste heeft het op zijn beurt gehad met de spelletjes van Bölöni.

Gisteren (maandag, nvdr.) escaleerde de hele zaak. Na de uitlatingen van Bölöni, die zei dat Van Damme een speler als alle anderen is en dat hij opnieuw tegenstanders in de problemen moet brengen zoals toen hij bij Anderlecht speelde, reageerde de Van Damme gepikeerd. "Stilte is het beste antwoord op een idioot", klonk het via Instagram Stories.

De boodschap werd snel weer offline gehaald, maar dat er iets scheef zit tussen Van Damme en zijn trainer is wel héél duidelijk. Bij Antwerp reageerden ze ondertussen op de uithaal van Van Damme. “Geen commentaar”, laat The Great Old in een officiële reactie aan Het Nieuwsblad weten.

"Er moet oplossing met Bölöni gezocht worden"

Enkele uren na de uithaal klonk het alweer wat positiever via de sociale media van Van Damme: "Stay hungry, stay foolish… #trusttheprocess #stepitup #workhardplayhard.” Zijn de plooien intussen gladgestreken? Volgens Het Nieuwsblad heeft Van Damme nog steeds één groot vooreel: sterke man Luciano D'Onofrio blijft één van zijn grootste fans.

En toch... “Dat er een oplossing met Bölöni moet gezocht worden, is duidelijk”, klinkt het in de wandelgangen van het Bosuilstadion. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

TAGS  I  Antwerp  I  Van Damme  I  Bölöni  I  Standard  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024