'Charleroi mikt op snelle transfer en denkt aan spelers van Club en Gent'

'Charleroi mikt op snelle transfer en denkt aan spelers van Club en Gent'
Dinsdag 31 juli 2018 - 10:14   I  

De kans is reëel dat Sporting Charleroi in de laatste maand van de transferperiode nog eens gaat aankloppen bij een Belgische topclub. ‘De Zebra’s’ overwegen om een extra doelman in huis te halen en in hun zoektocht komen ze mogelijk in Brugge of Gent uit.

Nummer één Nicolas Penneteau is nog zeker een maand uit de roulatie, terwijl doublure Parfait Mandanda niet wist te overtuigen tegen Antwerp. Dat alles samen maakt dat ze op Mambourg het plan hebben opgevat om er nog een extra keeper bij te halen.

Volgens La Dernière Heure is het niet uitgesloten dat Charleroi straks voor Guillaume Hubert (Club Brugge), Yannick Thoelen (AA Gent) of William Dutoit (KV Oostende) gaat. Die drie doelmannen lijken haalbaar voor de club uit het Zwarte Land. Hubert en Thoelen mogen bovendien bij een goed bod weg van hun huidige werkgever.

Van Crombrugge

Maandag kon u hier al lezen dat ook Hendrik Van Crombrugge in beeld is bij KAS Eupen. Die greep eerder deze zomer naast een transfer naar een Belgische topclub, maar staat nu op het verlanglijstje van Charleroi.

Poll: Voor welke doelman zou jij kiezen?

TAGS  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Eupen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024