'Ook één Belgische topclub mengt zich in de strijd om Habib Habibou'

'Ook één Belgische topclub mengt zich in de strijd om Habib Habibou'
Donderdag 02 augustus 2018 - 07:45   I  

Het lijkt stilaan het seizoen te gaan worden van oude bekenden die terugkeren naar de Belgische competitie. Ivan Santini, Ilombe Mboyo, misschien zelfs Anthony Vanden Borre, Maxime Lestienne,... Allemaal keren ze terug naar België in de hoop hier nog eens te kunnen knallen.

Hetzelfde geldt nu voor Habib Habibou, de ex-speler van onder andere AA Gent en Zulte Waregem. De aanvaller speelde het afgelopen seizoen in Qatar, waar hij voor het lokale Qatar SC uit Doha uitkwam. Eerder ging hij zijn voetbalgeluk beproeven in Frankrijk, maar ook dat werd geen succes.

Voorlopig mag hij meetrainen met Cercle Brugge. De West-Vlamingen hebben hem geen contract aangeboden, maar mag wel zijn conditie onderhouden. Als hij ondertussen ook nog indruk weet te maken, dan zit er misschien wel een contract in. Dat weet HLN.

Update: Habibou naar AA Gent?

Van een verrassende wending in het dossier gesproken, zeg! Volgens RMC Sport zou… AA Gent van plan zijn om Habibou terug te halen naar de Arteveldestad. De aanvaller was in het verleden al succesvol bij De Buffalo’s en Gent zou Habibou in extremis nog voor de neus van Cercle Brugge willen wegkapen.

TAGS  I  Cercle Brugge  I  AA Gent  I  Zulte Waregem  I  Charleroi  I  AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024