“Dendoncker luistert te veel naar mensen die er niets van kennen"

“Dendoncker luistert te veel naar mensen die er niets van kennen
Vrijdag 03 augustus 2018 - 20:43   I  

Leander Dendoncker (23) staat momenteel nog onder contract bij RSC Anderlecht, maar als het van de speler afhangt komt daar snel verandering in. De Rode Duivel hoopt paars-wit in te ruilen voor een club in een grotere competitie.

Toch zal Dendoncker niet bij eender welke ploeg aan de slag gaan. Dat blijkt uit het feit dat onze landgenoot tot dusver al twee ploegen wandelen heeft gestuurd. Volgens Footmercato heeft Dendoncker aanbiedingen van Crystal Palace en Wolverhampton naast zich neergelegd. Eerder bedankte hij ook al voor Olympique Marseille.

Bij welke club Dendoncker zichzelf dan wel ziet spelen, is niet helemaal duidelijk. Enkele dagen geleden maakten Franse media nog gewag van interesse van AS Monaco en Paris Saint-Germain, maar het is niet geweten of zij ook effectief een bod op de speler zullen uitbrengen.

Tijd begint te dringen

Als Dendoncker hoopt op een transfer naar de Premier League, begint de tijd wel stilaan te dringen. Engelse clubs hebben immers maar de tijd tot en met donderdag 9 augustus om 18 uur om inkomende transfers af te ronden. Dan sluit de transfermarkt onverbiddelijk zijn deuren.

Update 3/8 21.00: The Sun sprak met een bron die het dossier van Dendoncker goed opvolgt en die is niet mals voor de entourage van de speler. “Alle opties die Dendoncker had, verdwijnen. Hij wees aanbiedingen van Crystal Palace en Wolverhampton af.”

“Dendoncker luistert een beetje te veel naar sommige mensen die niets van de voetbalwereld kennen en niet weten hoe deze business werkt”, voegt de bron van The Sun er nog aan toe.

TAGS  I  Anderlecht  I  Crystal Palace  I  Wolverhampton  I  Paris Saint-Germain  I  PSG  I  AS Monaco  I  Olympique Marseille

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023