Bolat neemt het op voor Jelle Van Damme: "Daar merk ik niks van"

Bolat neemt het op voor Jelle Van Damme:
Maandag 13 augustus 2018 - 16:25   I  

Het is voorlopig nog niet het seizoen van Jelle Van Damme. De verdediger van Antwerp speelde tegen Moeskroen zijn eerste wedstrijd in de competitie. Bölöni haalde ook al scherp uit naar Van Damme, die de gesel niet meer zou zijn die hij vroeger wel was.

Sinan Bolat nam het in Vista! op voor Van Damme. "Het is moeilijk voor hem momenteel, maar hij heeft voldoende ervaring om met de situatie om te gaan. Hij is heel belangrijk voor de groep, zelfs als hij niet speelt. Hij is heel belangrijk momenteel. Hij heeft een serieuze persoonlijkheid en is in de kleedkamer heel belangrijk. Hij probeert iedereen te motiveren en maakt sfeer in de kleedkamer."

Van Damme zou zich niet meer zo hard inzetten als vroeger, al merkt de doelman daar niets van. "Wat het probleem is? Dat moet je aan de trainer vragen. Ik merk daar op training helemaal niks aan dat er iets ontbreekt bij Jelle. Hij kan alleen maar blijven trainen en bewijzen dat hij er klaar voor is. Hij heeft tegen Moeskroen maar één minuut gespeeld, maar als je hem kan inbrengen dan hebben wij ook meer vertrouwen. Hij kan maar één ding doen: hard trainen en Bölöni bewijzen dat hij er klaar voor is", aldus Bolat.

TAGS  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024