'Lombaerts verhuist wellicht naar andere Belgische club'

'Lombaerts verhuist wellicht naar andere Belgische club'
Dinsdag 14 augustus 2018 - 07:04   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts mag vertrekken bij KV Oostende. De verdediger wil het liefst in België aan de slag blijven. Vijf clubs tonen belangstelling in de 33-jarige verdediger, waaronder twee Belgische teams.

"Tot voor kort zag Lombaerts heil in het Midden-Oosten, maar het tij is gekeerd. De vertroebelde relatie met KVO zorgt ervoor dat hij honger heeft om zich toch nog eens te bewijzen in België. Zijn loon is onderhandelbaar, maar het moet om een definitieve transfer gaan", aldus Het Nieuwsblad.

Clubs hoeven zelfs geen transfersom meer te betalen. Tot voor kort hoopte KVO nog 200.000 euro van de geïnvesteerde 1,5 miljoen te recupereren. "Als clubs willen weten of hij gratis is, mogen ze mij bellen", zegt sportief directeur Hugo Broos.

Antwerp?

Welke Belgische clubs geïnteresseerd zijn, is niet bekend. Het Nieuwsblad gist en noemt twee namen: Antwerp en Zulte Waregem. “Ik geef toe dat we liever zouden hebben dat Lombaerts hier niet meer is”, aldus Broos. “Maar dat heeft enkel met zijn loon te ­maken, niet met zijn prestaties. Anders hadden we hem al harder weg gepusht.”

TAGS  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024