Club Brugge rondt met Rezaei duurste transfer ooit af

Club Brugge rondt met Rezaei duurste transfer ooit af
Woensdag 22 augustus 2018 - 19:15   I   door Redactie

Mehdi Bayat van Charleroi heeft gereageerd op de transfer van Kaveh Rezaei naar Club Brugge. Hij wil de transfer voorlopig nog niet bevestigen.

"Er is nog geen vertrek aangekondigd. Er is nog niets officieel, want de papieren zijn nog niet getekend. Ik wil dus nog voorzichtig blijven op dat vlak", aldus Bayat tegenover Sudpresse.

Zowel hij als trainer Felice Mazzu zijn tegen de transfer gekant. "Felice (Mazzu, red.) en ik zijn absoluut tegen deze transfer. Kaveh is een belangrijke speler voor ons. We hebben geen zin om hem te laten vertrekken. Maar er is ook de wil van de speler. En Club Brugge biedt hem een vorstelijk salaris", zegt hij.

Update 22/8 - 16:45

Ook Mazzu heeft bij Sudpresse gereageerd op de transfer van Rezaei. De trainer van Charleroi lijkt de transfer te bevestigen en spreekt van een groot verlies. “Sportief gezien ben ik hier niet akkoord mee, maar het is nu zo. Voor ons is dit een groot verlies. Maar ik ben er me ook bewust van dat de club zo een bod niet zomaar naast zich neer kan leggen. Voor de speler geldt trouwens hetzelfde. Ik ben blij voor hem. Ik heb vanochtend met veel respect met hem gesproken, al ben ik teleurgesteld voor mijn aanvalslinie. Kaveh is één van de beste aanvallers in België.”

Update 22/8 - 19:15

De transfer is nu dan toch afgerond. Club Brugge heeft het nieuws ook zelf bekendgemaakt. "Club bereikte vandaag een akkoord met Sporting Charleroi over de onmiddellijke overgang van Kaveh Rezaei. De Iraanse aanvaller tekent een contract voor 4 jaar bij Blauw-Zwart."

Het Laatste Nieuws weet dan weer dat er met de transfer zo'n 5 miljoen euro is gemoeid. Dat maakt van Rezaei de duurste transfer voor Club ooit. "De Iraanse aanvaller tekent voor vier seizoenen op Jan Breydel en met de overgang, die de komende uren officieel zal gecommuniceerd worden door de clubs, is een kleine vijf miljoen euro gemoeid. De transfer doet zo alle binnenlandse records in onze competitie sneuvelen en hij wordt ook de grootste uitgave ooit van Club (na de 4 miljoen voor Hans Vanaken en Koen Daerden)." 

Poll: Is Rezaei een goeie aanwinst voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024