Ronaldo verbaasde iederéén na CL-finale: “Weet je wat hij toen deed?”

Ronaldo verbaasde iederéén na CL-finale: “Weet je wat hij toen deed?”
Donderdag 06 september 2018 - 15:08   I  

Cristiano Ronaldo (33) staat al járen aan de top van de voetbalwereld. De Portugese aanvaller speelde achtereenvolgens bij Manchester United en Real Madrid en is sinds deze zomer bij Juventus actief. Ook met die club hoopt hij de Champions League te winnen.

In 2008 mocht Ronaldo voor het eerst de beker met de grote oren in de lucht steken. Samen met Manchester United won hij in Moskou van Chelsea. Een reden om te feesten, maar niet voor CR7 zo blijkt.

Nuno Viveiros, de neef van Ronaldo, onthulde nu in een interview met het Italiaanse Tuttosport dat de toenmalige smaakmaker van Manchester United bij zijn aankomst in Engeland gewoon ging trainen. “Kan je je die Champions Leaguefinale nog herinneren? John Terry gleed weg en trapte een strafschop op de paal.”

"Ronaldo is een echte kampioen"

“Op het einde redde Edwin van der Sar nog een strafschop van Anelka. Wel, weet je wat Ronaldo deed toen we die avond terugkeerden in Manchester? Hij ging trainen. Hij ging gewoon gaan trainen vlak nadat hij de Champions League had gewonnen. Hij is een echte kampioen”, besluit Viveiros.

TAGS  I  Manchester United  I  Real Madrid  I  Juventus

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024