'Messi eist nu al wintertransfer bij Barça, Real-target is topprioriteit'

'Messi eist nu al wintertransfer bij Barça, Real-target is topprioriteit'
Vrijdag 07 september 2018 - 15:36   I  

Real Madrid heeft geen nieuwe galactico aangetrokken. Het bleef opvallend rustig in de Spaanse hoofdstad, waar de Koninklijke Barcelona nog eens wil aftroeven in de Primera Division. Ook op de transfermarkt probeert Real dat te doen.

Volgens Don Balon is Real Madrid van plan om Paul Pogba naar Spanje te halen. Barcelona hengelt al een tijdje naar zijn diensten, maar tot een deal kwam het niet. Toch lijkt de Franse middenvelder ongelukkig in Manchester en daar proberen beide Spaanse clubs gebruik van te maken.

Pogba zelf lijkt momenteel een voorkeur te hebben voor een verhuis naar Turijn, waar hij bij zijn ex-ploeg zou kunnen samenspelen met Cristiano Ronaldo. Komende zomer, of misschien in januari al, zal Pogba wellicht weer een belangrijke rol gaan spelen op de transfermarkt.

Update 7/9 - 15:36

Bij Barcelona zijn ze niet van plan om toe te kijken hoe Real Madrid over enkele maanden met Pogba aan de haal gaat. Volgens Don Balon heeft Lionel Messi ondertussen aan het bestuur van Barça gevraagd om alles op alles te zetten zodat Pogba naar Camp Nou, en niet naar Santiago Bernabéu, verhuist.

Messi is er als de dood voor dat Pogba, een speler die hij erg hoog heeft zitten, bij de eeuwige rivaal uit Madrid zou belanden. Hoewel de mercato nog maar pas voorbij is, is het nu al duidelijk dat Pogba ook in januari een hoofdrol zal opeisen als de deuren van de transfermarkt opnieuw open zijn.

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Juventus

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024