‘Verrassende deal op til rond Paulo Dybala en Paul Pogba’

‘Verrassende deal op til rond Paulo Dybala en Paul Pogba’
Zondag 09 september 2018 - 14:40   I  

Paulo Dybala verslijt dit seizoen meer tijd op de bank van Juventus dan hem lief is, en dus wordt hij volop gelinkt aan andere Europese topclubs die een oplossing zouden kunnen bieden voor zijn situatie. De keuze van Dybala zelf leek op Real Madrid te zijn gevallen, maar nu spreken Italiaanse bronnen van een verrassende wending in het verhaal.

Manchester United zou immers de interesse van Juventus in Paul Pogba willen gebruiken om een deal te sluiten over de Argentijnse spits. Volgens Calciomercato.it wil José Mourinho de 24-jarige Dybala in januari overnemen van de Oude Dame. Tegelijk leeft bij Pogba nog steeds de wens om terug te keren naar de club die hij minder dan twee jaar geleden verliet voor 105 miljoen euro.

Oorspronkelijk zou Dybala minstens 120 miljoen euro moeten opleveren voor Juventus, maar het betrekken van Pogba verandert de zaak uiteraard. De situatie van Dybala bij Juve veranderde door de komst van Cristiano Ronaldo, gekoppeld aan de moordende concurrentie van Mandzukic, Bernardeschi en Douglas Costa.

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus  I  Manchester United

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024