“Het is zeker: Paulo Dybala gaat Juventus in januari verlaten”

“Het is zeker: Paulo Dybala gaat Juventus in januari verlaten”
Woensdag 12 september 2018 - 19:30   I  

Paulo Dybala (24) is dezer dagen hét gespreksonderwerp in Turijn. De Argentijnse aanvaller zit vaker dan hem lief is op de bank bij Juventus. Als er niets aan zijn situatie verandert, lijkt een vertrek bij De Oude Dame onafwendbaar.

Volgens Maurizio Zamaparini, de eigenaar van Dybala’s ex-club Palermo, staat het zelfs al vast dat de Argentijn straks andere oorden zal opzoeken. “Iedere keer dat Dybala niet in de ploeg staat, moet ik haast beginnen te wenen”, zegt Zamparini bij RMC. “Hij zit op de bank omwille van Massimiliano Allegri.”

“Twee jaar geleden adviseerde ik Dybala nog om naar Spanje te verhuizen. Niet naar Juventus. In januari zal hij Juventus verlaten. Dat is zeker. Ze willen 120 miljoen euro voor hem. Hij heeft aanbiedingen uit Engeland en Spanje op zak, maar zal naar Spanje gaan. Juventus beschikt over heel wat topspelers, maar toch blijft het jammer dat iemand als Dybala niet aan spelen toekomt.”

Barça of Real?

Eén van de redenen waarom Dybala bij Juventus zo weinig aan spelen toekomt, is de komst van Cristiano Ronaldo. In Spanje houden Barcelona en Real Madrid de situatie van Dybala alvast in de gaten.

TAGS  I  Juventus  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Palermo

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024