Bale onthult wat hij vlak na CL-finale tegen flaterende Karius zei

Bale onthult wat hij vlak na CL-finale tegen flaterende Karius zei
Dinsdag 18 september 2018 - 14:45   I  

Real Madrid won enkele maanden geleden voor de derde opeenvolgende keer de Champions League. De Spaanse topclub mocht daarvoor Gareth Bale bedanken. De Welshman viel in en maakte prompt twee doelpunten - al zat ook Liverpool-doelman Loris Karius daar voor iets tussen.

De Duitse goalie ging immers zwaar in de fout bij een afstandsschot van Bale. Na afloop van de finale ging de Welshman Karius opzoeken. Wat Bale tegen zijn collega zei was tot op heden niet geweten, maar daar komt nu verandering in.

“Ik zei tegen Loris ‘Keep your head up. Fouten maken maakt nu eenmaal deel uit van het voetbal. Het is alleen zonde dat het in de finale gebeurde.’ Het zag er erger uit dan het leek”, benadrukt Bale in een gesprek met The Daily Mail. “Al had hij de bal misschien wel kunnen stoppen.”

Curve

“Ik probeer altijd een zekere curve in mijn schoten te steken. Dat doe ik ook bij vrije trappen. Het is vergelijkbaar. Je probeert het de doelman moeilijker te maken om de bal te redden. Als de bal niet perfect in de hoek is, kan de doelman toch nog in de problemen gebracht worden door de curve van de bal.”

TAGS  I  Real Madrid  I  Liverpool

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024