Investeert Anderlecht fors voor terugkeer van Hanni?

Investeert Anderlecht fors voor terugkeer van Hanni?
Woensdag 26 september 2018 - 16:48   I  

RSC Anderlecht kende tot dusver een wisselvallige competitiestart. Paars-wit begon uitstekend met enkele zeges en veel doelpunten, maar ondertussen stokte de machine. Er is vooral een nijpend tekort aan creativiteit. Wie weet kan een ex-speler van RSCA het probleem oplossen?

Zo zit Sofiane Hanni bijvoorbeeld in een vervelende situatie bij de Russische topclub Spartak Moskou. De 27-jarige Algerijn werd met veel tromgeroffel binnengehaald bij zijn nieuwe werkgever, maar wist de hoge verwachtingen vooralsnog niet in te lossen.

Dit seizoen verscheen Hanni nog maar drie keer aan de aftrap. In die drie wedstrijden kon de aanvallende middenvelder slechts één keer winnen met zijn club. Voor het overige zat Hanni altijd op de bank en mocht hij niet eens een keer invallen.

8 miljoen

Voorlopig kijkt Hanni het nog even aan, maar als zijn situatie in januari er niet beter uitziet, dringt een transfer zich mogelijk op. Een terugkeer naar Anderlecht, waar de supporters hem niet altijd op handen droegen, is dan misschien een optie. Op voorwaarde dat Marc Coucke fors wil investeren, want Spartak Moskou betaalde in januari van dit jaar nog 8 miljoen voor Hanni.

Poll: Zou jij Hanni graag terugzien bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Spartak Moskou

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024