'Real-voorzitter op achterste poten na nieuwe wending in transferdossier Hazard'

'Real-voorzitter op achterste poten na nieuwe wending in transferdossier Hazard'
Vrijdag 28 september 2018 - 21:50   I  

Eden Hazard is na een schitterend WK ook verschroeiend aan het nieuwe seizoen begonnen. Met 6 goals in 7 wedstrijden is de Belg momenteel de beste speler van Premier League. Real Madrid en Florentino Perez maakten van Hazard afgelopen zomer een belangrijk transferdoelwit, maar nu lijkt ook een andere Europese grootmacht alle registers open te trekken.

Volgens Don Balon zou Bayern München de Belg kost was het kost willen binnenhalen. De Rekordmeister ziet in Hazard de ideale versterking om Frank Ribéry op te volgen, die aan zijn laatste seizoen in Duitsland bezig lijkt. De Duitsers achten het nodig om een absolute ster binnen te halen om opnieuw te kunnen meestrijden voor de Champions League.

Voorkeur op Neymar

Bayern München zou zo snel mogelijk contact willen opnemen met Roman Abramovich om de deal af te ronden. Volgens Don Balon zou het bestuur van de Duitse landskampioen Hazard boven Neymar verkiezen, omdat de entourage van de Belg minder problematisch is dan deze van de Braziliaan.

Daarnaast geloven ze dat Hazard kwalitatief zéker niet moet onderdoen voor Neymar. Deze nieuwe wending is slecht nieuws voor Florentino Perez, de voorzitter van de koninklijke, die sinds de transfer van Ronaldo naar Juventus absoluut een nieuwe wereldvedette naar Real Madrid wil halen.

Update 21:50

Volgens hetzelfde Don Balon wil Real-voorztter Florentino Perez Hazard nu zeker binnenhalen. Volgens hem kan Real de Rode Duivel verleiden met zicht op de Champions League-trofee. Die heeft Hazard nog steeds niet in zijn prijzenkast staan en dat wil de Rode Duivel zelf heel graag veranderen.

TAGS  I  Chelsea

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024