Antwerp-ioon lyrisch: “terug het échte Antwerp”

Antwerp-ioon lyrisch: “terug het échte Antwerp”
Maandag 01 oktober 2018 - 13:41   I  

Antwerp is, ondanks de verrassende bekeruitschakeling van vorige week tegen KV Mechelen, uitstekend aan het seizoen begonnen. Met een knappe 4de plaats en enkele sterke prestaties tegen de topclubs hoopt de traditieclub op het einde van het jaar Play off 1 te halen. Patrick Goots stond jarenlang garant voor doelpunten bij Antwerp en laat zich erg lovend uit over de huidige gang van zaken.

Antwerp verwende gisteren de thuisfans met een geweldige wedstrijd tegen Gent. Hoewel trainer Bolöni achteraf niet tevreden was met een punt, speelde zijn ploeg wel zeer sterke wedstrijd. Ook Patrick Goots was erg lovend. “Antwerp en Gent hebben het publiek vermaakt in hun onderlinge topper. Sterk hoe Antwerp twee keer terugkwam na een achterstand. Ook een ander Antwerp dan de laatste twee wedstrijden. We zagen opnieuw het échte Antwerp”, aldus Goots in de Gazet van Antwerpen.

Goots bewierookte verder twee spelers in het bijzonder. “Ik wil ook eens een pluim geven aan Lior Refaelov. Lang geleden dat er nog zo’n technisch goede voetballer rondliep op Antwerp. En die ook heel snel de juiste mentaliteit van de ploeg heeft opgenomen. Vergeet ook Bolat niet, die in de slotfase het verdiende punt veiligstelt met een schitterende redding”, besluit Goots.

TAGS  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024