Club Brugge moet na een sterke wedstrijd toch zijn meerdere erkennen

Club Brugge moet na een sterke wedstrijd toch zijn meerdere erkennen
Woensdag 03 oktober 2018 - 22:56   I  

Club Brugge verloor woensdagavond na een verdienstelijke wedstrijd op het veld van Atlético Madrid. De Bruggelingen blijven zo verweesd achter met 0 op 6, nadat ze op de eerste speeldag thuis al verloren van Dortmund. Datzelfde Dortmund won thuis tegen AS Monaco, waardoor Club Brugge vooral zal moeten focussen op de onderlinge wedstrijden tegen de Fransen om na nieuwjaar Europees te kunnen overwinteren.

Club Brugge begon met aanvallende intenties aan de wedstrijd, met Schrijvers in steun van spits Wesley. Met goed voetbal en vlotte combinaties liet blauw-zwart zich enkele keren knap opmerken. Toch opende Griezmann de score, maar Club Brugge liet zich niet van zijn stuk brengen en voetbalde vrolijk verder. Net voor de rust werden ze dan ook beloond met een fantastisch afstandschot van Danjuma.

Na de pauze liep het stroever en voerde Atlético Madrid de druk verder op. De Spanjaarden grepen Club bij de keel, dat zelf nog te weinig kon dreigen. Toen Griezmann opnieuw kon scoren probeerde blauw-zwart nog op zoek te gaan naar de gelijkmaker. Uiteindelijk kreeg het helemaal op het einde nog deksel op de neus toen Koké de 3-1 scoorde.

 

TAGS  I  Club Brugge  I  Atlético Madrid

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024