Martinez ontvangt sollicitatie: "Ik wil zo snel mogelijk Rode Duivel zijn"

Martinez ontvangt sollicitatie:
Donderdag 04 oktober 2018 - 23:09   I  

Roberto Martinez maakt vrijdagmiddag zijn selectie voor de interlands tegen Zwitserland (Nations League) en Nederland (vriendschappelijk). Verschillende spelers wachten in spanning af of ze deel zullen uitmaken van de kern. Onder hen ook Thomas Foket.

Voor zijn hartoperatie werd Foket, sinds deze zomer bij Reims actief, verschillende keren opgeroepen. Ondertussen is Timothy Castagne (Atalanta) hem voorbijgestoken in de pikorde.

"Ik ken Timothy van bij de nationale beloften. Of hij het nu is dan wel iemand anders, dat verandert niks aan de zaak. Toen het duidelijk was dat ik niet naar Italië kon, was het logisch dat Atalanta een andere speler voor mijn positie zocht. Wie dat werd, was toen echt wel het laatste van mijn zorgen."

"Ik wil zo snel mogelijk terugkeren"

"Dat hij nu een kans kreeg, was terecht; ik kreeg die twee jaar geleden ook. Voor ik onder het mes ging, riep Roberto Martínez me drie keer op rij op. Dat wil toch wat zeggen. Wat ik nu wil doen, is hard werken, om zo snel mogelijk in die groep terug te keren", is Foket duidelijk in Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Moet Foket opgeroepen worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Reims  I  Atalanta

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024