De woede van Lukaku: "Mensen hun woorden doen inslikken"

De woede van Lukaku:
Donderdag 18 oktober 2018 - 15:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku dendert voort in het shirt van de Rode Duivels. Dat is het minste wat je kan zeggen nadat de spits van Manchester United afgelopen interlandbreak opnieuw twee keer de weg naar doel vond. In een kort interview met zijn club geeft hij aan wat zijn grote motivatie is.

45 doelpunten in 79 wedstrijden. Het zijn de fenomenale cijfers die Romelu Lukaku kan voorleggen sinds hij international is. Op 25-jarige leeftijd is de goalgetter reeds topschutter allertijden voor België en hij geeft nu aan wat zijn grote drijfveer is.

"Mijn eerste jaren bij België liepen niet zo best. Mensen zeiden dat ik niet bij de Rode Duivels hoorde. Ik heb heel veel negatieve dingen gehoord. Ik wou die mensen hun woorden doen inslikken. En dat is gelukt."

"Prijs winnen"

De ‘woede’, zoals hij het zelf noemt, is echter nog steeds niet gestild. "Mijn doel is nu om met België een prijs te winnen, maar ook om mijn doelpuntentotaal zo hoog mogelijk te krijgen. Zo hoog dat niemand het ooit nog kan verbeteren. Dan kan ik achterover leunen en zeggen: "Zie je wel"."

Het lijkt er dus op dat de Belgische fans zich de komende jaren nog mogen klaar houden voor een karrenvracht aan doelpunten van onze nationale nummer 9. Hopelijk blijft dit ook nog na het EK van 2020 voortduren…

Poll: Is Lukaku de beste spits ooit van de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024