Gaat Vanderhaeghe meteen aan de slag bij deze Belgische eersteklasser?

Gaat Vanderhaeghe meteen aan de slag bij deze Belgische eersteklasser?
Dinsdag 23 oktober 2018 - 11:37   I  

Yves Vanderhaeghe werd eerder deze maand ontslagen bij AA Gent. Het was de kroniek van een aangekondigd ontslag, aangezien de resultaten in de Ghelamco Arena al geruime tijd tegenvielen. Vanderhaeghe zit momenteel zonder job, maar daar zou snel verandering in kunnen komen.

Zoals het er nu naar uitziet is de kans groot dat Sporting Lokeren héél binnenkort van trainer gaat wisselen. De club uit het Waasland bengelt helemaal onderaan de Jupiler Pro League en de stoel van Peter Maes wankelt.

Dat Maes daarbovenop ook nog eens werd opgepakt omwille van zijn aandeel in het schandaal rond fraude, witwassen en matchfixing, komt hem niet goed uit. Voorzitter Roger Lambrecht wacht nog even af, maar achter de schermen zou de zoektocht naar een opvolger al begonnen zijn.

Vanderhaeghe is beschikbaar

En zo kan het zijn dat Lambrecht en co snel uitkomen bij Vanderhaeghe. Op de Belgische markt is hij zonder twijfel de interessantste trainer die beschikbaar is. De vraag is of de West-Vlaming alweer trek heeft in een nieuw - en erg onzeker - avontuur bij Lokeren.

Poll: Zou Vanderhaeghe een goede trainer zijn voor Lokeren?

TAGS  I  Lokeren  I  AA Gent  I  KV Kortrijk  I  KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024