'Verrassende transfer van Nabil Dirar krijgt meteen vorm'

'Verrassende transfer van Nabil Dirar krijgt meteen vorm'
Zaterdag 27 oktober 2018 - 23:50   I  

Nabil Dirar (32) is tot nader order nog steeds een speler van Fenerbahçe. Vanavond, tijdens het Europa League-duel tussen RSC Anderlecht en de Turkse topclub hoeft u op het veld echter niet naar de gewezen speler van Club Brugge te zoeken.

Dirar maakt geen deel uit van de Europese kern van zijn club. Meer zelfs: hij maakt er omwille van disciplinaire redenen geen deel meer uit van de A-kern. Een vertrek dringt zich op, en dat beseft zijn Belgische manager Fouad Ben Kouider maar al te goed.

“De boodschap is duidelijk, hè”, stelt Ben Kouider in Het Nieuwsblad. “We zullen in januari zien of we een oplossing vinden voor Dirar. Een terugkeer naar België sluit ik niet uit, maar hij heeft bij Fenerbahçe wel een erg groot contract", klinkt het. Dirar lijkt dus voor een verrassende terugkeer naar België te staan.

Match op tv volgen

Al sluit Ben Kouider nies uit. "Aangezien Nabil jarenlang een belangrijke speler was bij Monaco zal er van overal wel interesse zijn. Toch is het jammer dat hij zich tegen Anderlecht niet nog eens kan tonen aan België. Aangezien hij in Brussel geboren is zou dat toch speciaal geweest zijn. Nu gaat hij de match vanuit Istanbul op tv volgen.”

Update 27/8 - 20:11

Het gaat plots snel. Volgens diverse Turkse media is Sivasspor de eerste club die zich heeft gemeld bij de entourage van Dirar. De Turkse middenmoter zou de Marokkaanse vleugelspeler in januari een uitweg willen bieden.

Als er nog steeds Belgische topclubs zijn die dromen van een samenwerking met Dirar, zullen ze zich dan ook moeten reppen. In het verleden werden onder meer Club Brugge en Anderlecht al in verband gebracht met Dirar.

Poll: Voor welke Belgische club denk jij dat Dirar zal kiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Monaco  I  Anderlecht  I  Fenerbahçe

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024