‘Martinez haalt meteen Hazard én andere superster naar Real Madrid’

‘Martinez haalt meteen Hazard én andere superster naar Real Madrid’
Woensdag 31 oktober 2018 - 13:03   I  

Antonio Conte zou afgehaakt hebben en dus zou Roberto Martinez nu topkandidaat zijn om het roer over te nemen bij Real Madrid. De bondscoach van de Rode Duivels staat helemaal bovenaan op het verlanglijstje van de Champions Leaguewinnaar en zou zelf niet weigerachtig staan tegenover een overstap.

Volgens Don Balon doet Real Madrid-voorzitter Florentino Perez er dezer dagen álles aan om Martinez over de streep te trekken. De Spaanse oefenmeester zou de belofte gekregen hebben dat Eden Hazard zo snel mogelijk naar Santiago Bernabéu gehaald wordt. Iets wat Martinez uiteraard kan smaken.

Daar blijft het evenwel niet bij, want Real zou ook werk maken van een nieuwe topspits. Het is een publiek geheim dat Harry Kane in beeld is, maar nu zou Real ook de daad bij het woord willen voegen en een bod uitbrengen op de aanvalsleider van Tottenham. Als Kane onhaalbaar zou zijn, zou Perez de focus verleggen naar Inter-spits Mauro Icardi.

Luxe-aanval

Don Balon meldt dat het Real-bestuur alles in het werk stelt om opnieuw een ‘luxe-aanval’ op poten te zetten. Het gemis van Cristiano Ronaldo laat zich voelen en daarom willen Perez en co nu dus ingrijpen.

Poll: Denk jij dat Hazard snel naar Real Madrid zal verhuizen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Inter  I  Tottenham

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024