'José Mourinho heeft zinnen gezet op verrassende Rode Duivel'

'José Mourinho heeft zinnen gezet op verrassende Rode Duivel'
Maandag 19 november 2018 - 12:06   I  

Met Marouane Fellaini en Romelu Lukaku lopen er al twee Rode Duivels rond op Old Trafford. Als het even kan, wil José Mourinho straks nog een Belgische speler in huis halen.

Het is een publiek geheim dat Toby Alderweireld al een tijdje op het verlanglijstje van Mourinho staat. De verdediger van Tottenham is evenwel niet de enige. Zo heeft The Special One ook... Axel Witsel in het vizier.

"Deze winter en ook komende zomer wil Mourinho er liefst een centrale verdediger bij en ook een extra controlerende middenvelder", schrijft Het Laatste Nieuws. "Op zijn uitgebreide lijstjes per positie deze zomer bij United stonden minstens twee Duivels: Toby Alderweireld en Axel Witsel."

"Te oud en te prijzig"

"Alleen dacht de clubleiding anders over die targets: beiden te oud, te prijzig en spelers waarop commercieel weinig meerwaarde kon worden gecreëerd. Bij Witsel waren er bovendien twijfels of twee jaar China geen negatieve invloed zouden hebben gehad op zijn niveau. Weinig. Dat kon Mourinho, die altijd een boontje heeft gehad voor de middenvelder van Dortmund, donderdag nogmaals vaststellen."

Poll: Zou Manchester United een goede club zijn voor Witsel?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024