Degryse ziet ongelofelijk probleem voor Kompany: "Je merkt het aan alles"

Degryse ziet ongelofelijk probleem voor Kompany:
Maandag 19 november 2018 - 15:36   I  

De Rode Duivels lieten het zondag volledig afweten. Er werd met 5-2 verloren in en tegen Zwitserland. Een nederlaag die de wereld rondging, en niet meteen om de leukste redenen.

Marc Degryse was in Luzern getuige van het debacle en spaarde achteraf zijn kritiek niet. Verder zag de analist ook dat Vincent Kompany niet zijn gelukkigste match speelde. "Kompany was niet al te secuur en overtuigend. Dat zijn we niet gewoon van Vince - je merkt dat hij weinig wedstrijden speelt bij Manchester City", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Boyata haalde tot dusver altijd maar nét de limiet, maar gisteren ging hij eronder. Alderweireld bleef nog een beetje overeind. Dit defensief trio is niet secuur genoeg", concludeert Degryse.

"Chadli lag aan de basis van de ommekeer"

Tot slot bespreekt hij ook de dramatische match van Nacer Chadli. "Ook Chadli had het moeilijk tegenover Mbabu. Hij lag aan de basis van de ommekeer met die strafschop. Bij diverse andere fases had hij het defensief lastig en offensief kon hij zich nooit doorzetten. Het was logisch dat Martínez hem kort daarna naar de kant haalde."

Poll: Moet Kompany weg bij Manchester City om vaker te spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024