Transfermarkt: 'Transferverbod voor Barcelona, Rode Duivel naar Juventus'

Transfermarkt: 'Transferverbod voor Barcelona, Rode Duivel naar Juventus'
Woensdag 21 november 2018 - 21:30   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*FC Barcelona krijgt een transferverbod opgelegd, specifiek voor Liverpool-spelers. Liverpool liet een clause opmaken bij de transfer van Coutinho naar Barcelona waarin stond dat de Spanjaarden geen spelers mogen wegplukken bij Liverpool tot 2021.

*Borussia Dortmund heeft aangegeven dat Christian Pulisic dan toch zou mogen vertrekken voor het juiste bedrag. Liverpool en Chelsea azen op de speler.

*Tottenham ziet in Sander Berge een uitstekend aanvulling voor het huidige middenveld en ze zouden bovendien bereid zijn om fors te investeren. Er is sprake van een transfersom van zo'n 18 miljoen euro. 

*Juventus zou van plan zijn om Youri Tielemans weg te halen bij AS Monaco.

*Axel Witsel probeert Thorgan Hazard te overtuigen om in januari bij Borussia Dortmund aan de slag te gaan. Hazard is momenteel nog eigendom bij Borussia Mönchengladbach, waar hij één van de sterkhouders is.

*Anderlecht stuurde een scout naar het Nations Leagueduel tussen Bulgarije en Slovenië. Het is geïnteresseerd in Kiril Despodov (22, CSKA Sofia), maar die kwam omwille van een blessure niet in actie. Verder heeft paars-wit ook een oogje op Ivelin Popov (31, Spartak Moskou) en Todor Nedelev (25, Botev Plovdiv).

*Nicolas Lombaerts gaat in januari zo goed als zeker nergens heen. De ervaren verdediger knokte zich opnieuw in de gratie van Oostende-trainer Gert Verheyen en blijft wellicht in de Versluys Arena voetballen.

*Marc Coucke, Luc Devroe en Hein Vanhaezebrouck wilden Junior Edmilson vorige zomer heel graag naar Anderlecht halen, maar de Braziliaanse Belg weigerde. Hij had geen zin om hetzelfde mee te maken als Steven Defour en Adrien Trebel.

*Zinho Vanheusden speelt volgend seizoen ook nog bij Standard. In principe zullen De Rouches de jonge Belg nog een seizoen huren van Internazionale.

*José Mourinho zou van plan zijn om zowel Adnan Januzaj (Real Sociedad) als Memphis Depay (Lyon) terug te halen naar Manchester United. De Engelse topclub beschikt over een terugkoopoptie.

*Dries Mertens sluit niet uit dat hij een transfer naar China versiert.

 

Poll: Had Anderlecht moeten doorduwen voor Junior Edmilson?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024