'Berge kan in januari Rode Duivel opvolgen, Genk verdient 22,5 miljoen'

'Berge kan in januari Rode Duivel opvolgen, Genk verdient 22,5 miljoen'
Maandag 26 november 2018 - 17:04   I  

Sander Berge is één van dé paradepaardjes in de stal van KRC Genk. Kenners voorspellen de Noorse middenvelder, nog steeds maar 20, een grote toekomst. Eén probleem voor Genk: het is niet uitgesloten dat Berge reeds in januari al andere oorden opzoekt.

Er wordt steeds harder aan de mouw van Berge getrokken - nu ook door clubs uit de Premier League. Zo melden diverse Britse media dat Tottenham Hotspur werk maakt van de komst van de beloftevolle middenvelder.

The Spurs zien in Berge een uitstekend aanvulling voor het huidige middenveld en zouden bovendien bereid zijn om fors te investeren. Er is sprake van een transfersom van 15 miljoen pond, omgerekend zo'n 18 miljoen euro. Een bedrag dat mogelijk nog wat de hoogte ingaat tijdens de onderhandelingen.

Update 26/11 - 17:32

Of Tottenham in januari al dan niet een bod uitbrengt op Berge, hangt af van enkele factoren. Als Victor Wanyama en/of Mousa Dembele The Spurs verlaten, zal het bestuur in actie schieten en zich bij Genk melden voor Berge.

De Noor wordt als de ideale opvolger van Wanyama en/of Dembele gezien. Leuk extraatje voor Genk: Tottenham zou zomaar eventjes 20 miljoen pond, omgerekend 22,5 miljoen euro, veil hebben voor Berge.

Poll: Is Berge klaar voor de Premier League?

TAGS  I  KRC Genk  I  Tottenham  I  Rode Duivels

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024