'Anderlecht gaat met Kompany én Lukaku onderhandelen'

'Anderlecht gaat met Kompany én Lukaku onderhandelen'
Donderdag 29 november 2018 - 15:03   I  

RSC Anderlecht staat voor boeiende tijden. Marc Coucke en Michael Verschueren willen in het Constant Vanden Stockstadion aanknopen met de successen van weleer en mikken hoog.

Eén van de werken van Verschueren is het uitspelen van bekende ex-spelers. Zij zouden een rol als ambassadeur van paars-wit op zich moeten nemen. Coucke en Verschueren denken daarvoor bijvoorbeeld Romelu Lukaku en Vincent Kompany. Op termijn wil Anderlecht met de twee spelers gaan onderhandelen.

"Om overal ter wereld bekend te worden, moet Anderlecht een achterstand goedmaken op clubs als Ajax, Porto en Benfica. Daarom wil RSCA een beroep doen op wereldbekende ex-spelers als Lukaku en Kompany. Oude gloriën zoals Van Himst kennen ze niet in China", schrijft Het Nieuwsblad.

"Tijdens hun carrière geen actieve ambassadeur van Anderlecht"

“Jongens als Kompany en Lukaku zijn fier dat ze deel uitmaken van deze club”, aldus Verschueren. “Maar tijdens hun carrière kun je niet verwachten dat ze een actieve ambassadeur zijn van Anderlecht."

"Na hun loopbaan is dat iets anders. Maar er valt geen tijd te verliezen. Omdat België de nummer 1 is op de FIFA-ranking is het momentum nu goed om nieuwe markten aan te boren. Over twee jaar willen wel al op het niveau van Ajax staan en af en toe ook eens in Azië gaan spelen.”

Poll: Hoop jij dat Kompany ooit nog als speler voor Anderlecht uitkomt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Manchester City  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024