'KV Mechelen en Waasland-Beveren gaan vrijuit'

'KV Mechelen en Waasland-Beveren gaan vrijuit'
Vrijdag 30 november 2018 - 21:11   I   door Redactie

Jeroen Denaeghel, journalist van Humo, denkt dat er van het hele verhaal van matchfixing - waarbij KV Mechelen en Waasland-Beveren zouden betrokken zijn - niets van over zal blijven.

"Een paar dagen na de publicatie in HUMO werd Veljkovic spijtoptant. ‘De voetbalwereld siddert en beeft,’ schreven de kranten. Of dit zo is, zal nog moeten blijken. Mijn voorspelling: er zullen een pak onfrisse liaisons tussen Veljkovic en voetbalbobo’s boven water komen, maar er zal geen spaander van het matchfixingverhaal overeind blijven. In die bewuste weken van maart 2018 heeft Veljkovic zijn hand overspeeld", aldus Denaeghel.

"Hij mocht dan wel aan de bestuursleden van KV Mechelen beloven dat spelers en scheidsrechters in zijn zak zaten, de feiten spreken hem tegen. Het ziet ernaar uit dat hij gewoon een grote mond heeft opgezet. Er is geen enkel bewijs dat men daadwerkelijk tot het manipuleren van matchen is overgegaan. Dat blijkt ook uit de signalen die zijn advocaat Kris Luyckx de wereld instuurde: ‘Vertenten en Delférière hebben niks te vrezen.’ Of dit ooit hun gefnuikte carrière zal kunnen herstellen, is nog maar de vraag."

Poll: Denk jij ook dat de clubs vrijuit zullen gaan?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Waasland-Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024