'Toptransfer in de maak: Club Brugge onderhandelt met Engelse grootmacht'

'Toptransfer in de maak: Club Brugge onderhandelt met Engelse grootmacht'
Woensdag 26 december 2018 - 08:04   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt zijn deuren en het is nu al duidelijk dat er wat staat te gebeuren bij Club Brugge. Zo staat het al zo goed als vast dat blauw-zwart één van zijn absolute sterkhouders zal kwijtspelen.

Wesley Moraes is ontzettend 'hot' op de transfermarkt. Club-trainer Ivan Leko bevestigde eerder deze week al dat er een bod is binnengelopen voor zijn Braziliaanse aanvaller. En ondertussen neemt de interesse alleen maar toe.

Naast Arsenal, Internazionale en Lazio is er ook een niet nader genoemde club uit China die aan de mouw van Wesley trekt. Buitenlandse media melden zelfs al met zekerheid dat Wesley Club Brugge in januari gaat verlaten.

15 miljoen

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert willen minstens 15 miljoen euro verdienen aan het vertrek van Wesley. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 26/12 8:02

Een toptransfer lijkt nu echt wel in de maak. Britse media melden dat Club Brugge momenteel met Arsenal aan het onderhandelen is over een transfer van Wesley. De Londense grootmacht volgt de Braziliaan al een tijdje en zou kort op de bal willen spelen.

Poll: Denk jij dat Wesley in januari vertrekt bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal  I  Internazionale  I  Lazio

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024