'Ivan Leko heeft grote zorgen bij Club Brugge'

'Ivan Leko heeft grote zorgen bij Club Brugge'
Zondag 13 januari 2019 - 19:35   I   door Redactie

Club Brugge is na bijzondere stage in Qatar terug in België. Zondagnamiddag landden Ivan Leko en zijn troepen in Zaventem. Ondanks een goede trainingsweek heeft Leko grote zorgen.

"Trainer Ivan Leko zou een tevreden man kunnen zijn, ware het niet dat hij nog steeds met heel wat blessurezorgen kampt", schrijft Het Nieuwsblad. "Die blessurezorgen waren er al voor afreizen naar Doha en zijn tijdens de stage niet verminderd. De terugkeer van Krépin Diatta is zowat de enige opsteker voor Ivan Leko."

"Spelers als Kaveh Rezaei en Thibault Vlietinck zijn nog steeds niet honderd procent fit. Jelle Vossen en Arnaut Danjuma hebben nog enkele weken nodig. En tot overmaat van ramp bleek Matej Mitrovic, uitgevallen in de wedstrijd tegen Lokeren, twee maanden out met een barst in de enkel."

Mechele onzeker

En daar blijft het niet bij, want sommigen hadden moeite met de intensiteit tijdens de stage. "Enkele spelers hadden last van de zware trainingsarbeid. Dat was met name het geval voor Wesley, Stefano Denswil en Benoît Poulain die prompt werden gespaard voor de oefenwedstrijd tegen PSV. Luan Peres viel uit met een hamstringblessure. Hij is sowieso out voor Charleroi zondag, morgen moet blijken hoe lang zijn onbeschikbaarheid is."

Het ergste van al zijn de problemen van Brandon Mechele. "De verdediger is dit seizoen uitgegroeid tot sterkhouder achterin maar zag zijn schouder tegen Lokeren uit de kom gaan. De medische staf besloot om de 26-jarige West-Vlaming voorlopig niet te opereren maar kijkt zijn situatie de komende weken aan. Trainer Ivan Leko brandt alvast een kaarsje."

Poll: Moet Club Brugge dringend versterking in huis halen?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024