Zeer belangrijk belangrijk nieuws over Hazard en Real: 'Dit is de transfersom'

Zeer belangrijk belangrijk nieuws over Hazard en Real: 'Dit is de transfersom'
Dinsdag 15 januari 2019 - 11:05   I   door Redactie

Eden Hazard gaat komend seizoen zijn laatste contractjaar in bij Chelsea. De Blues zijn bereid om hem dan te verkopen, maar het zullen heus geen solden zijn.

Volgens Het Laatste Nieuws eist Chelsea nog steeds 110 miljoen euro voor de Rode Duivel. Nochtans kan hij in 2020 transfervrij vertrekken. Chelsea weet echter dat Real Madrid de aanvaller heel graag wil.

"Binnen de club klinkt het dat die straks hoger dan 100 miljoen pond zal liggen, ruim 110 miljoen euro dus", schrijft HLN. "Part of the game. Chelsea betaalde begin deze maand 64 miljoen euro voor Christian Pulisic, 20-jarige flankspeler van Dortmund. Ook hij lag nog maar een jaar vast. Een transfersom die de toon van de markt heeft gezet. Pulisic als maatstaf. Een speler met de status en de commerciële waarde van Hazard is in de ogen van Chelsea minstens het dubbele waard."

"Real Madrid heeft een transfer van Hazard wel degelijk hoog op de agenda staan, maar is evenmin van plan zich in een hoekje te laten drummen. Reals cashflow staat opbodspelletjes niet langer toe. Vanaf nu wil voorzitter Florentino Perez meer beredeneerd bieden. Topspelers die nog een jaar vastliggen, zijn de interessantste targets - ook om de prijs te drukken."

Poll: Is 110 miljoen euro te veel voor iemand dat nog slechts een contract heeft tot 2020?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  v24

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022