Clement haalt uit: "Ik begrijp dit echt niet"

Clement haalt uit:
Zaterdag 02 februari 2019 - 08:33   I   door Redactie

Adnan Custovic is niet te spreken over het feit dat Racing Genk Nana Ampomah het hof maakte, uitgerekend in de aanloop naar de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Philippe Clement, de coach van Genk, reageert fors.

"Zij hebben geprobeerd mijn speler te beïnvloeden en te destabiliseren. Dat vind ik geen fair play en dat kruipt sowieso in zijn hoofd", zei Custovic over Genk.

"Heeft hij dat werkelijk gezegd? (denkt na) Dan is dat een trainer die graag een bepaalde sfeer wil creëren voor een wedstrijd. Want Waasland-Beveren was met een aantal clubs aan het praten over Ampomah, waaronder ook Belgische clubs. Wij hoorden dat en hebben daarop contact opgenomen met Waasland-Beveren omdat wij op zoek gingen naar een alternatief voor Edon Zhegrova. En Waasland-Beveren wist dat ook", benadrukt Clement in Het Laatste Nieuws

"Dus wij hebben aan Ampomah gevraagd of hij eventueel interesse had in een overstap naar Racing Genk. Maar er is nooit enig voorstel geweest van onze kant, omdat Waasland-Beveren snel duidelijk maakte dat een vertrek van Ampomah nu absoluut niet aan de orde was. Toen was het meteen ook einde verhaal voor ons en zijn wij naar andere pistes gaan kijken. Dus begrijp ik niet goed dat daar opmerkingen over gemaakt moeten worden. Terwijl er andere ploegen zijn die die jongen wél een concreet voorstel hebben gedaan."

Poll: Vind jij dit een overdreven reactie van Custovic?

TAGS  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024